Succes!

Je staat geregistreerd voor de Henselmans PT Cursus

Binnenkort heb je meer kennis dan de CIA en zullen Einstein's theorieën kinderspel lijken.

Maar check eerst je email voor de bevestigingsmail. Kun je de bevestigingsmail niet vinden? Check dan je spambox.

De cursusgroep op Facebook zal openen de dag dat de cursus start. Vlak daarvoor ontvang je een uitnodiging via de mail.

- Menno & Richard


Heb je vragen over je registratie? Mail ons dan op Info@Mennohenselmans.com 

Volg ons

Ik heb mij net aangemeld voor de Henselmans Personal Training cursus!

Click to Tweet
"Geweldige cursus. De reden dat ik met Menno blijf werken, is omdat je waar krijgt voor je geld. Elke keer. Je leert zoveel in zo weinig tijd. Het is zeer kosten- en tijd-efficiënt en je zal deze informatie-dichtheid nergens anders vinden.Het beste is nog wel dat Menno én 'streetsmarts' én 'booksmarts' heeft. Als je wil leren over elke kleine cel die je spieren hebben, dan zal je dat zeker. Maar als je wil leren effectief te werk te gaan en daadwerkelijk resultaten te boeken, ook dan word je niet teleurgesteld. Blijf hongerig naar kennis en blijf vragen stellen. Alles wordt beantwoord."
Guy Droog
Men's health cover model en eigenaar van perfect performance en guydroog.nl
"Menno's cursus is een goudmijn aan informatie. De stof is rationeel, evidence-based, en meteen toepasbaar. Daarnaast was er veel interactie tussen de studenten; iedereen kon vragen stellen en kennis delen over de onderwerpen in de cursus.De laatste paar jaar heb ik veel geleerd in mijn coaching/personal training carrière, en ik kan vastberaden zeggen dat deze cursus het hoogtepunt was. Ik kan het aanraden als je je kennis naar een hoger niveau wil tillen en je eigen progressie en die van je klant wil optimaliseren."
Victor Mooren
Diëtist, fitness ondernemer, oprichter smartPT en online coach bij Bell Coaching
Voordat ik besloot deze cursus te doen, twijfelde ik of alle informatie ook direct inzetbaar zou zijn in de praktijk. Theorie is belangrijk, maar als je niet weet hoe je dit het beste in de praktijk kunt brengen dan ben je nog nergens.Toen de cursus was afgelopen had ik eindelijk concrete handvatten om effectieve trainingsprogramma's op te zetten, goede voedingsschema's, eigenlijk alles om mijn klanten zo optimaal voortgang te laten boeken.Het feit dat je vragen kunt stellen als je ze hebt, zorgt ervoor dat je alles kunt snappen en je alle onderwerpen aan elkaar kunt knopen. Dit is iets wat je niet krijgt als je alleen maar elke dag alle blogs afstruint.
Martijn Koevoets
Eigenaar powerlifting university
De Bayesian cursus is voor mij een basis kennis die voor iedere coach goed zou zijn om te hebben. Niet alleen leer je over de wetenschap achter bepaalde methodes en keuzes om je cliënten naar hun doelen te begeleiden. Ook leer je een manier van kritisch kijken en logisch redeneren naar nieuwe onderzoeken en kun je zo je kennis en expertise blijven uitbreiden.Voor mij is deze cursus dan ook zeker een aanrader voor iedereen die zijn/haar eigen kennis wil uitbreiden of actief aan de slag wil als gecertificeerd coach.
Evi Evers
Physique coach & Personal Trainer
Home » Registratie successvol
>
Send this to a friend