English
Español
Français
Deutsch
Nederlands
Henselmans Sertifiserte PT Kurs
Vitenskapelig PT kurs for de som vil ta styrketreningen til et høyere nivå
Det neste PT kurset starter 6 September, 2019.  Skriv deg opp for å få info om når du kan melde deg på og sikre deg den beste prisen.

Du trenger ikke være utdannet PT for å ta kurset

Vi går gjennom det grunnleggende før vi går inn på detaljer. Vi dekker ernæring, trening, helse, kosttilskudd, psykologi og mye mer.

Bygg opp din egen bedrift

For å oppnå suksess og en karriere innenfor personlig trening behøver man mer enn kunnskap. Vi går derfor gjennom hvordan du kan bygge opp en bedrift og markedsføre deg selv. 

Offisiell sertifisering

Hvis du består den nettbaserte eksamenen oppnår du sertifisering som "Henselmans Personlig Trener". 

Teori ut i praksis

Bygg karrieren din på resultater og referanser!

Er du lei av motstridende informasjon, myter som ikke har hold i virkeligheten og reklamer som lover det ene og det andre?

Kurset er bygd opp av forskning som blir tatt ut i praksis. Dette blir illustrert med eksempler fra Menno's kunder, som også inkluderer utøvere som har konkurrert på internasjonalt nivå.

Våre metoder har vist seg å være effektive.

Om grunnleggeren av kurset, Menno Henselmans

Menno er en tidligere forretningskonsulent som spesialiserte seg på statistiske analyser. Han byttet ut frynsegoder fra jobben for å følge sin lidenskap for fitness, dette var ifølge han selv den beste avgjørelsen han noensinne har tatt. Nå lærer han de som vil fordype seg innen dette feltet, coacher kunder som har som mål å få best mulig fysikk, holder foredrag på seminarer og konferanser, samt publiserer vitenskapelige fagfellevurdere artikler. I tillegg har han ansatt et eget forskningsteam som sammen med Menno hele tiden jobber med oppdateringer av kurset.
 • BSc magna cum laude, MSc med utmerkelse
 • Prisvinnende MPA modell og WBFF fitness model utøver
 • Internasjonal foreleser for blandt annet BodyPower, Akademiet for personlig trening (AFPT), samt Oxford og Cambridge sine nettverk
 • Publisert i Sports Medicine (som har den høyeste impact faktoren innenfor treningsvitenskap) og 'peer-reviewer' for Journal of Human Kinetics
 • Styremedlem i Institutt for ernæring- og treningfag (INFS) i India og FitZonderFabels i Nederland, samt styremedlem i Legion Athletics i USA

Fredrik Tonstad Vårvik: Veileder for kurset

Fredrik har siden tenårene hatt en økende interesse for             styrketrening. Siden han var interessert i både trening og kosthold resulterte det i både en bachelor i ernæring og en       bachelor i idrett – med personlig trener utdannelse. 

Etter å ha jobbet en stund som personlig trener tok han de første kursene her hos Menno Henselmans. I 2016 begynte han å jobbe i forskningsteamet til Menno, mens han fullførte en mastergrad i treningsfysiologi med fordypning i styrketrening.

Nå jobber han enten med å oppdatere kurset, med forskningsprosjekter innad i teamet og i samarbeid med andre, eller med å skrive artikler på diverse nettsider. 

Hva er inkludert?

Dette er hva du får

 • PT verktøy og guider
 • Visuell læring
 • Øvelsesbibliotek
 • Vitenskapelig oppdatert
 • Nettverksbygging
 • Bygg opp din egen bedrift
 • Live Q&A

Live Q&A (spørsmål-og-svar)

Fredrik og Menno vil svare så godt de kan på alle spørsmål som stilles, både i diskusjonspostene for hvert tema eller under live Q&A videoer med Fredrik.

I tillegg vil du kunne sende private spørsmål til Fredrik hvis du foretrekker det.

PT verktøy og guider

Vi gir deg enkle guider og regneark for å gjøre individualisert coaching enklere og mer praktisk.

Eksempler: kalkulator som estimerer kundens genetiske potensial, styrke og svakheter, guide for hvordan man skal håndtere fellesmåltider som du kan sende til kundene dine, eller bruke selv.

Visuelt innhold

Alle moduler blir presentert i PDF filer, hvor flere linker til forelesninger. 
Vi presenterer også figurer for å illustrere vanskelige konsepter.

Omfattende øvelsesbibliotek

Vi presenterer hver øvelse du sannsynligvis har behov for i øvelsesbiblioteket, med beskrivelse og video som du kan sende direkte til kundene dine.

Vitenskapelig oppdatert

Takket være at kurset er nettbasert er vi et av de eneste kursene som kontinuerlig oppdaterer kursmateriale basert på den nyeste forskningen.

Vi gjør forskningsjobben for deg og setter det i system, du sitter igjen med materialet.

Fra Teori til Praksis

Få full tilgang til detaljerte trening- og kostholdsplaner fra kunder som Menno har vært eller fremdeles er coach for. Alt fra mannen i gaten til internasjonale utøvere. Du får se hvordan en tilpasser prinsippene til enhver klient.

Nettverksbygging

Flere av kursdeltakerne kan være dyktige på ulike fagområder, for eksempel idrettsutøvere på høyt nivå, fysioterapeuter, eller andre felt. En kan derfor også lære av hverandre.

Kurset er derfor en fin arena for å bygge nettverk. I tillegg blir du invitert til "Henselmans-nettverket", som er en facebook gruppe for å holde kontakten. Flere blir venner underveis i kurset.

Bygg opp din egen bedrift

Ønsker du å starte din egen bedrift innenfor personlig trening? Vi går inn på alt som trengs for å hjelpe deg på veien.
Alt fra markedsføring for å få kunder, til nettside og sosiale medier.

Du kan også få en bonus med at vi linker til dine personlig trener tjenester under "aktive sertifiserte PTer" på vår side.

Live Q&A (spørsmål og svar)

Fredrik og Menno vil svare så godt de kan på alle spørsmål som stilles, både i diskusjonspostene for hvert tema eller under live Q&A videoer med Fredrik.

I tillegg vil du kunne sende private spørsmål til Fredrik, hvis du foretrekker det.

Last ned oversikten over hele kurset

Henselmans PT Course overview

Meld deg på nå

 • Siste nytt med forskning innenfor trening, ernæring og psykologi
 • Et tittals eksempler fra virkelige kunder
 • Fullt øvelsesbibliotek med beskrivelser
 • Nettverksbygging med potensielle samarbeidspartnere samt vennskap
 • Live Q&A's med Fredrik og Menno i facebook-kursgruppen
 • PT verktøy og guider: Maler, regneark og guider som kan sendes til kunder
 •  6-8 timer med studie hver uke
 • dine personlig trener tjenester markedsført på MennoHenselmans.com
Engangsbetaling

Betale hele beløpet nå og spar 5%

18992,- kr

Inkludert MVA

Det neste PT kurset starter 6 September, 2019. Skriv deg opp for å få info om når du kan melde deg på og sikre deg den beste prisen.

*Fornøyde kursdeltakere, se nedenfor

*Du kan når som helst melde deg av.

Hvis du vil melde deg av kurset av en eller annen grunn kan du sende en epost til norwegianptcourse@mennohenselmans.com. Vi vil da avslutte abonnementet ditt innen 5 virkedager. Du er nødt til å betale for de månedene du har mottatt kursmateriale (avrundet, med minst en månedlig betaling), og du vil få tilbakebetalt eventuelle betalinger som er gjort på forhånd. Det er ingen refusjon for månedene du allerede har mottatt kursmateriale for.

Økonomiske fordeler

 • Betalingsløsning med 8 månedlige betalinger, eller forhåndbetaling, via Paypal eller vanlig bankoverføring. Betaling starter den dagen du melder deg på.
 • Blir du ikke fornøyd slik som 99% av studentene? Da kan du avslutte kurset når som helst og stoppe betalingen (se spesifikke regler over).
 • Hvis dere er 3 eller flere personlige trenere fra samme treningsssenter vil dere hver få 4998kr (2mnd) i rabatt. Større grupper kan sende epost til norwegianptcourse@mennohenselmans.com
 • Skriv kurset av som en utgift på bedriften og du vil kunne betale mindre skatt!

Har du fremdeles spørsmål?

Referanser

Jeg kan ikke takke Menno nok for en så god læringsplattform. Dette er et must for enhver personlig trener eller styrke entusiast som ønsker å vite hva som fungerer (best), og hva som ikke fungerer! [...] delen om smerte/skader var særdeles imponerende. Jeg tror det var mer nyttig info i de 27 sidene som omhandet dette enn det jeg har lært gjennom å ha studert osteopati i 4 år.
Sigvar Garfors
Nasjonalt vinnende styrkeløfter, personlig trener, osteopat og kroppsbygger.
Dybden i kursmaterialet er en helt annen enn det man finner i vanlige PT kurs. Hvis du i det hele tatt er interessert i å øke kunnskapen din med en evidensbasert tilnærming vil du ikke gå glipp av denne muligheten!
Børge A. Fagerli
Mannen bak Myo-reps og eier av borgefagerli.com
Fantastisk, og helt ærlig verdt prisen ganger 10. Jeg vet ikke om noe bedre for faglig utvikling. Dette var den beste læringsopplevelsen i hele mitt liv. [...] Kurset har en fin flyt, samtidig som det oppfordrer alle til å bidra med spørsmål og erfaringer. Menno er en sjelden type siden han tolker, implementerer og lærer bort på en rasjonell og med en evidensbasert tilnærming, men også med kreativitet og stil.
Steven M. Kemp
Online Coach og videoblogger
Jeg har lært så mye...den forbløffende kunnskapen og rådene har gitt meg kompetanse til å oppnå store ting..
Nina Ross
IFBB Pro bikini fitnessutøver, internasjonal tittelholder i "Bikini, Figure & Body Fitness",
samt har en bachelorgrad i vitenskap, med bemerkelse.
Jeg har aldri tatt et kurs som har støttet opp kursmaterialet så godt med kilder. Det støttes ikke bare av forskning, men også av hundrevis av virkelige eksempler.

Et helt utrolig kurs.
Devin Ford
6x regional crossfitutøver, eier av et crossfit gym, og grunnlegger av PerformaFuelNutrition.com
Henselmans PT-kurset har hjulpet meg med å endre coachingen min med den nyeste forskningen innenfor trening og kosthold. Kvaliteten på kurset kan til å med være bedre enn det som finnes på universitetsnivå. Dette burde vært standarden.
Brianna Neuwirth
Sykepleier og ernæringscoach for Neulinea LTD.
Dette kurset var overraskende bra på mange måter. Du får gode verktøy til å bruke på kunder - der hvor man tidligere nærmest gjettet, er nå erstattet med konkrete retningslinjer som er støttet av vitenskap. I tillegg er det mye interessant materiale å lese og lære, og om ikke det var nok er det også lagt til forelesninger og anbefalt videre lesning. På toppen blir man en del av et nettverk med mennesker med samme interesser.
Tiemen Esprit 
Personlig Trener & Lifsstils-Coach

Ofte stilte spørsmål

Må jeg være til stede på bestemte tidspunkter?

Jeg drar på ferie i løpet av kurset, kan jeg fortsatt ta kurset?

Hvor intensivt er kurset?

Må jeg ha noen forkunnskaper eller utdannelse for å kunne delta?

Hva om jeg allerede har en Personlig Trener utdannelse, eller en bachelorgrad innenfor trening og/eller ernæring, er da kurset noe for meg?

Må jeg jobbe innenfor trening og ernæring for å ta kurset?

Kan dere fortelle mer om eksamen?

Kontakt oss

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Følg oss i sosiale medier

Juridisk ansvarsfraskrivelse: På grunn av genetiske forskjeller utenfor vår kontroll kan individuelle resultater variere.
Vi kan heller ikke garantere en vellykket Personlig Trener karriere. Ingen av anbefalingene i kurset er for medisinske tilstander.

Home » Online PT Course NOR

Send this to a friend